Tilbage

Borchorst Tandregulering - Sundhed og pleje

Borchorst Tandregulering ligger på Vesterbro, midt i Aalborg. Klinikken har til huse i en gammel byejendom, og da man ønskede at give den et løft, var det nødvendigt både at renovere de eksisterende lokaler og ombygge en tilstødende lejlighed, så den kunne inddrages i klinikken.

Et vigtigt element gennem hele opgaven var design og finish. Lokalerne er tegnet af ATELIER’ETA/S, som har sammensat projektet, således materialer, design og farver er nøje afstemte fra rum til rum. Lund & Stauns rolle var i den forbindelse både at udvælge de rette underleverandører og materialer samt at sikre, at den leverede finish svarede til den ønskede standard.

Byggeperioden forløb i tre etaper, som involverede hver sin del af klinikken. På denne måde kunne arbejdet udføres med mindst mulig indgriben i klinikkens åbningstider.
Fakta
By Aalborg
Færdiggjort 2013
Arbejdsopgave Ombygning
Entreprisetype Hovedentreprise
Bygherre Borchorst Tandregulering
Læs mere om Borchorst Tandregulering