Tilbage

Vejgaard Vandværk - Kontor og handel

En tilbygning på 100m2 gjorde det muligt for Vejgaard Vandværk at samle aktiviteterne på én adresse. Tilbygningen, som Lund & Staun opførte i hovedentreprise i 2014, rummer nu vandværkets kontor med tilhørende mødelokale.

Vejgaard Vandværk rykkede ind på Sofievej i Aalborg i 2011, men det var først i 2014, at projektet blev komplet, da dette var året, hvor vandværkets kontorfaciliteter også kunne rykke ind på denne adresse.

Lund & Staun opførte tilbygningen i hovedentreprise, og foruden kontorfaciliteterne til administrationen rummer tilbygningen et mødelokale og et nyt indgangsparti. Hele bygningen er opført med murede vægge i røde teglsten, mens vinduerne er i antracit-farvet aluminium.

Lund & Stauns entrepriseleder styrede alle de involverede faggrupper inklusiv blandt andet VVS, elektriker og maler. Lund & Stauns svende har selv udført tømrer-arbejdet, som indenfor blandt andet bød på montage af døre, fodlister og akustik-lofter.

Alt i alt er der tale om et enkelt, lyst og slidstærkt byggeri, som passer perfekt sammen med den eksisterende bygning. Læs også om:
Fakta
By Aalborg
Færdiggjort 2014
Arbejdsopgave Tilbygning
Entreprisetype Hovedentreprise