Tilbage

Blokhus BBQ - Restaurationer

Da den gamle restaurant-bygning i Blokhus blev lagt sammen med de tilstødende kontorlokaler, var vejen banet for en ny og moderne restaurant i den populære ferieby.

Lund & Staun udførte ombygningsarbejdet, som både gav restauranten et nyt udtryk udenfor og indenfor. Blandt de indvendige nyskabelser er et stort og moderne køkken, som er åbnet ud mod det lyse rum, hvor gæsterne sidder.  

Udvendigt har bygningen fået en større ”ansigtsløftning” i form af en total facaderenovering. I denne forbindelse er den nye såkaldte stonewall desuden et vigtigt element.  Foruden at væggen giver bygningen en eksklusiv fremtoning, fungerer den også som afgrænsning til området med ude-servering.

Læs også om:
Fakta
By Blokhus
Færdiggjort 2013
Arbejdsopgave Ombygning
Entreprisetype Hovedentreprise