Tilbage

Mødelokale hos Aalborg Havn - Kontor og handel

Hvordan indretter man et lyst mødelokale i midten af et storrum, uden mødedeltagerne sidder til konstant udstilling? Denne problemstilling blev løst hos Aalborg Havn, hvor Lund & Staun har anvendt glas med regulerbar gennemsigtighed.

Det 70m2 store mødelokale blev indrettet centralt i et eksisterende storrum på ca. 170m2, og foruden selve mødelokalet stod Lund & Staun for en renovering af blandt andet lofter og gulve i storrummet.

Mødelokalet er opført med glasvægge på alle fire sider, og fra et kontrolpanel kan mødedeltagerne slukke og tænde for gennemsigtigheden af glasset. Der er med andre ord tale om specialglas, hvor brugeren selv kan bestemme, om det skal være matteret eller gennemsigtigt. Samtidigt er det naturligvis muligt at styre hver side enkeltvist, så man selv kan bestemme, hvilke af lokalets vægge, der skal være gennemsigtige.

For at sikre en god akustik i storrummet er der på mange af de lette vægge montere træstave uden på en isoleret lyd-dug. Inde i mødelokalet bliver akustikken blandt andet reguleret af at stilrent systemloft af aluminium.

Lund & Staun udførte opgaven i hovedentreprise, og koordinerede dermed blandt andet også maler-, el- og ventilationsarbejdet. Som altid var det Lund & Stauns egne svende, der udførte tømrer-, snedker- og murer-arbejdet. Læs også om:
Fakta
By Aalborg
Færdiggjort 2015
Arbejdsopgave Ombygning
Entreprisetype Hovedentreprise