Aalborg Minimarina

ByAalborg
Færdiggjort2017
ArbejdsopgaveNybyg
EntrepriseformTømrerentreprise
BygherreSpringeren
Download som PDF

Aalborg Minimarina

Lund & Staun har bygget et bassin til sejlads med modelskibe samt en række udendørsmøbler til det maritime oplevelsescenter Springeren i Aalborg

Springeren er navnet på det maritime oplevelsescenter ved lystbådehavnen i Aalborg. Stedet er kendt for en række udstillinger af skibe samt sjove aktiviteter. I sammen kategori som sidstnævnte har Lund & Staun bygget et FSC®-certificeret bassin til fjernstyrede både samt tilhørende borde og bænke.I foråret 2017 åbnede det maritime oplevelsescenter i Aalborg, kaldet Springeren, en ny aktivitet for børn og voksne. I det nye bassin kan man sejle med fjernstyrede både, og samtidigt kan madpakken nydes ved de tilhørende borde og bænke.

Lund & Staun har stået for den samlede opgave, der i øvrigt er udført som FSC-certificeret byggeri. Bassinet, der kan rumme 25.000 l vand, består af en betonkerne, beklædt med tropisk træ af typen Cumaru. De tilhørende borde og bænke, der er fremstillet på Lund & Stauns snedkerværksted, er ligeledes af Cumaru.

Projektet, som bærer navnet ”Aalborg Minimarina”, er støttet af fondsmidler fra Spar Nord Fonden, Mærsk Fonden, Lauritzen Fonden samt Aalborg Kommune.

Hos Lund & Staun modtog vi vores FSC-certifikat i begyndelsen af 2016, og projektet hos Springeren er det fjerde certificerede bygger, vi opfører. I et FSC-certificeret byggeri stammer alt træet fra ansvarlig skovdrift, hvor der tages hånd om både dyr op mennesker.

Vil du vide mere om denne reference?

Bent Skaarup Lindhardt

Marketingkoordinator

Tlf. 96661331

bent@lundogstaun.dk