Bentax domicil

ByAalborg
Færdiggjort2017
ArbejdsopgaveNybyg
EntrepriseformTotalentreprise
BygherreBentax
RådgivereArkinord, Erasmus & Partnere
Download som PDF

Bentax domicil

I 2017 opførte Lund & Staun et komplet domicil til Bentax, som leverer professionelle kaffeløsninger.

Bentax' domicil, som ligger i Svenstrup, syd for Aalborg, består af en samlet bygning til blandt andet kontor, lager og værksted.I foråret 2017 var der første spadestik til Bentax’ nye domicil, og allerede i december kunne virksomheden flytte ind i sine nye, store lokaler.

Bentax, som fejrede sit 25 års jubilæum i 2016, har specialiseret sig i at levere komplette kaffeløsninger af høj kvalitet til blandt andet kontorer, hoteller og tankstationer. Dette fokus afspejler sig naturligvis også i bygningen, som både rummer kontor, showroom og lager samt et værksted, hvor virksomhedens mange kaffemaskiner gøres klar. Samtidigt er der plads til et kafferisteri og undervisningsfaciliteter til barista-kurser.

Bygningen, som er på 2.250 m2, er opført i totalentreprise med et rådgiverteam bestående af Arkinord og Erasmus & Partnere. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med bygherre, som både har siddet med i projekteringen og i udførslen for at sikre, at domicilet passer perfekt til virksomhedens behov. Samtidigt har det naturligvis været vigtigt, at bygningen udstråler den samme høje kvalitet, som Bentax er kendt for.

Bygningen er opført af præfabrikerede sandwich-betonelementer, og den udmærker sig blandt andet ved åbne kontormiljøer, hvor indvendige glasvægge og akustiklofter sikrer, at også arbejdsmiljøet er i top.