Dagli' Brugsen i Biersted

ByBiersted
Færdiggjort2016
ArbejdsopgaveRenovering
EntrepriseformHovedentreprise
Download som PDF

Dagli' Brugsen i Biersted

Efter mere end et år uden dagligvarebutik fik den lille nordjyske by, Biersted, sin nye Dagli' Brugsen i foråret 2016. Forud for dette udførte Lund & Staun en totalrenovering af de gamle butikslokaler, som var blevet ødelagt af en omfattende brand.

Da den gamle købmandsbutik i Biersted brændte nytårsaften 2014/ 2015 stod den lille nordjyske by uden dagligvarebutik. Men i dag er det atter muligt for byens borgere at gøre deres indkøb lokalt – nu i Dagli’ Brugsen, som er åbnet i de totalrenoverede butikslokaler.

Dagli' Brugsen i Biersted ejers i dag i fællesskab af brugsuddelerne i henholdsvis Hou og Svenstrup, og Lund & Staun udførte den omfattende renovering af de brandskadede lokaler på kun fem uger. Opgaven, som blev løst i hovedentreprise, omfattede både udvendigt og indvendigt arbejde. Indvendigt har Lund & Staun blandt andet udført nye vægge og lofter, mens det udvendige arbejde bestod af en facaderenovering suppleret med montage af nye eternitplader på lagerbygningen.

Det er som altid Lund & Stauns egne svende, der har udført tømrer-arbejdet, mens det øvrige – fx el, VVS og malerarbejdet – blev udført at underentreprenører under koordinering af Lund & Stauns entrepriseleder.

Efter den omfattende renovering er det 400m2 store butikslokale ikke kun ført op til den tidligere standard. I samme arbejdsgang blev loftshøjden nemlig hævet til tre meter, hvilket har gjort rummet lysere, så kunderne får en bedre oplevelse under indkøbsturen.