Eniig Støvring kantine

ByStøvring
Færdiggjort2016
ArbejdsopgaveOmbygning
EntrepriseformHovedentreprise
BygherreEniig
Download som PDF

Eniig Støvring kantine

Fra lagerhal til kantine – det er overskriften for den opgave, Lund & Staun udførte i 2016 for Eniig i Støvring.

Ved at bygge den gamle hal om, fik Eniig i Støvring en stor og lys kantine, hvor der også er plads til både køkken og servering. Mens facaden på den gamle lagerhal står uforandret, er alt det indvendige nyt. Dermed indebar opgaven blandt andet isolering af ydervæggene samt nye gipsvægge, ligesom der blev lavet linoleumsgulve og nedhængte lofter.

Ombygningen blev udført, så der fortsat er et kold-lager i den ene ende af hallen, hvor den eksisterende port fungerer som adgangsvej.
Som altid udførte Lund & Staun selv tømrer- og murerarbejdet og koordinerede desuden de øvrige faggrupper som fx el, VVS og maler.