Tilbage

Familieboliger i Blokhus - Boligforeninger

Bybilledet i den nordjyske kystby, Blokhus, har gennem tiden undergået en stor forvandling: Mange nybyggerier er kommet til, og flere gamle bygninger har fået nyt liv gennem renoveringer. I slutningen af 2016 færdiggjorde Lund & Staun endnu et nybyggeri i byen – denne gang på Springvandstorvet i form af 17 familieboliger og et nyt, stort butikslokale.

Lund & Staun har opført det 1.800 m2 store byggeri i totalentreprise over en byggeperiode på ca. et år. Projektet består af to bygninger – den ene rummer 14 lejligheder i to etager, mens den andet har tre lejligheder på førstesalen og et stort butikslokale i stueetagen. Den største lejlighed er på 94 m2, mens den mindste er på 74 m2.  

Byggeriet er udført med fokus på handicapvenlighed, da boligerne, som ligger på førstesalen, er forsynet med en fælles lift. En interessant arkitektonisk detalje er desuden, at alle altaner er lavet i en stålkonstruktion, som gør, at de ”svæver” i stedet for at hvile på forstyrrende søjler. Lejlighederne på førstesalen har desuden loft til kip, og alle lejligheder har lyse gulve i ask.

Nørresundby Boligselskab er bygherre på lejlighederne og står således også for udlejningen af de 17 familieboliger. Læs også om:
Fakta
ByBlokhus
Færdiggjort2016
ArbejdsopgaveNybyg
EntreprisetypeTotalentreprise
BygherreNørresundby Boligselskab