Fokus på... Projektejendommen

Når investeringen i en ejendom skal holdes ved lige, eller når der skal udvikles nye projekter, er det nødvendigt med en god samarbejdspartner i byggeprocessen. Lund & Staun har stor erfaring med både renovering og ombygning til fx lejemål, butikslokaler, kontorer og restaurationer.

Når du skal udvikle et nyt projekt, kan Lund & Staun bidrage til processen fra start til slut.

Som indledning tager vi fx gerne med ud og besigtiger en nyindkøbt ejendom og giver overslagspriser på det planlagte arbejde. Herfra kan vi tilbyde at varetage det samlede projekt i fx hoved- og totalentreprise - enten i samarbejde med dine egne arkitekt- og ingeniørrådgivere eller med en rådgiver fra vores eget netværk.

Bred faglig viden

Vores dygtige tømrer- og murer-svende har naturligvis styr på de håndværksmæssige detaljer. Og i kraft af vores store erfaring med mange forskellige typer af opgaver har vi også en bred faglig viden, som gør os til en god samarbejdspartner. Vi kan fx bidrage med vores viden om løsninger inden for robust og fugtsikkert inventar til restaurationer, akustiske produkter til kontorer og handicapvenlighed, ligesom vi kan tage dialogen med de relevante myndigheder i forbindelse med fx brand og redning.
Lejligheder, kontorer, butikslokaler - der er mange muligheder med en byejendom.
På denne projektejendom i Aalborg udførte Lund & Staun i 2011 en større ombygningen. Bygningen blev omdannet til ungdomsboliger, og der blev blandt andet monteret altaner uden på den gamle facade.