Fokus på... Køkken og badeværelse

Drømmer du om nyt køkken eller nyt badeværelse? Lund & Staun har stor erfaring med denne type opgave, og vi udfører gerne det samlede arbejde. Vores netværk af leverandører sikrer, at du har et meget bredt udvalg af materialer, produkter og løsninger at vælge ud fra.

Når der skal laves nyt køkken eller nyt badeværelse, er det en opgave, som involverer mange faggrupper. Foruden naturligvis VVS-folkene vil der ofte også være opgaver inden for tømrer-, murer-, elektriker- og maler-faget.

Lund & Staun tilbyder at varetage den samlede opgave, så vi styrer alle involverde fagrupper og bringer opgaven sikkert i hus. Vi sørger naturligvis også for eventulle midlertidige faciliteter til bad og toilet, søgning af byggetilladelse samt for, at alle lovkrav til fx vådrumssikring og tekniske installationer overholdes.

Kundens behov i centrum

Som start på alle projekter besøger vi dig for at gennemgå opgaven. Det er på baggrund af dette møde, at vi udregner vores tilbud til dig.

En vigtig del af mødet er at få klarhed over dine krav og ønsker til opgaven. Måske kan arbejdet udføres ved at modernisere det eksisterende køkken eller badeværelse, eller også skal der en mere gennenmgående ombygning til.

Det er også vigtigt at få afdækket dine krav og ønsker til sanitet, tekniske installationer, bordplader, klinker med mere. Lund & Staun har et stort netværk at leverandører, som kan være behjælpelig med vareprøver og inspiration. Hvis du allerede har en klar idé om, hvad du ønsker, er det naturligvis dette, som vi tager med videre i forløbet.

Der mange produkter og løsninger af vælge imellem, når du skal have nyt køkken eller nyt badeværelse. Lund & Staun hjælper dig gennem processen!
Et eksempel på et badeværelse, som Lund & Staun udførte i 2013.