Fokus på... Nye vinduer

Et vindue er ikke bare et vindue! Mulighederne er mange, og de nye vinduer bliver både en vigtig del af bygningens funktion og dens arkitektur. Lund & Staun giver dig kyndig vejledning, og vi prissætter og udfører den samlede opgave for dig - uanset, hvor mange vinduer, du skal have skiftet.

Når du vælger at få dine nye vinduer fra Lund & Staun, hjælper vi dig godt gennem processen fra start til slut. Vi monterer alle gængse vindues-typer, og vi kender naturligvis markedet, så du kan være sikker på at finde et vindue, der matcher dine behov og ønsker.

Foruden de arkitektoniske overvejelser - skal det fx være et dannebrogs-vindue, bondehus-vindue eller et topstyret vindue - giver vi dig overblik over de mange muligheder med moderne glas-produkter. Man kan blandt andet vælge lyddæmpende ruder, solafskærmende ruder og ruder, som er ekstra sikrede overfor indbrud.

Lavenergi og indendørs komfort

Endeligt er der naturligvis spørgsmålet om lavenergi. Nye vinduer kan både bidrage positivt til varmeregningen og øge den indendørs komfort - og der sker hele tiden ny udvikling. 

Hos Lund & Staun gør vi alt for at være på forkant, og vi har egen Energivejleder, som vurderer din bygning og giver dig overblik over, hvordan de nye vinduer vil bidrage til varmeregningen og komforten.

Få mere at vide om dine nye vinduer: Kontakt Lund & Staun

 
Et træ-vindue fra den nordjyske vindues-producent, Krone Vinduer.
Glas-alu-vinduesparti samt terrassedør fra den Nordjyske vindues-producent, Krone Vinduer.

Når du vælger nye vinder fra Lund & Staun:

  • Vi udfører den samlede opmåling af alle vinduer inklusiv eventuelle døre og andet tilbehør.
  • Du får kyndig vejledning i, hvilke vindues-typer, der passer til huset, og hvilke muligheder, der findes på markedet.
  • Du får overblik over de nyeste muilgheder inden for energirigtige vinduer.
  • Vinduerne bliver monteret af vores dygtige og kompetente montører.