Fokus på... Nyt tag

Lund & Staun monterer tagbelægning af blandt andet eternit, tegl, skiffer, stål og beton. Måske skal der også efterisoleres og suppleres med tagvinduer og solceller - vi giver gerne en samlet pris på opgaven, og vi sikrer naturligvis, at taget lever op til energikravene.

Når man skal have nyt tag, er der mange spørgsmål, der melder sig: Hvilke typer af belægning findes der på markedet, og hvilke af dem egner sig til bygningens tagkonstruktion? Er det et lovkrav, at tagkonstruktionen skal efterisolere, og kan kvaliteten af huset måske løftes med tagvinduer og solceller?

Lund & Staun hjælper dig gennem junglen af spørgsmål - vi kender markedet, og vi vejleder gerne om, hvordan den nye tagkonstruktion passer med bygningens øvrige energimæssige egenskaber.

Styr på hele opgaven

Lund & Staun har ikke kun styr på selve taget. Det er fx også vigtigt for os, at vi altid bortskaffer den gamle tagbelægning korrekt, kun vælger kvalitetsprodukter til undertag, og at vi har styr på sikkerheden under montagearbejdet.

Husk, at Lund & Staun er medlem af TagProfferne, så vi har en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner.

Mulighederne er mange, når du skal have nyt tag. Her ses en belægning af betontagsten, hvor ovenlysvinduerne er smukt integreret i løsningen.
En sort-glasseret tegl fra den danske tagleverandør, Komproment.

Når du vælger nyt tag fra Lund & Staun:

  • Vi udfører den samlede opmåling og tager naturligvis højde for integrerede tagvinduer, solceller mm.
  • Du får kyndlig vejledning i, hvilke muligheder, der er med de mange tagprodukter på markedet, herunder naturligvis undertag.
  • Vi hjælper med at sikre, at det nye tag lever op til energikravene.
  • Taget bliver monteret af vores dygtige og kompetente montører.