Garderobeinventar til AKKC

ByAalborg
Færdiggjort2018
ArbejdsopgaveNybyg
EntrepriseformTømrerentreprise
BygherreAKKC
Download som PDF

Garderobeinventar til AKKC

Lund & Staun har specielfremstillet en serie garderobemøbler til Aalborg Kongres & Kultur Center.

AKKC – Aalborg Kongres og Kulturcenter – har en formuleret bæredygtighedspolitik. Blandt fokusområderne er de fysiske rammer, og i 2018 leverede Lund & Staun en serie FSC®-certificeret specialinventar til stedet.

Inventaret understøtter bæredygtighedspolitikken, fordi FSC-mærket giver sikkerhed for, at træet kommer fra ansvarlig skovdrift.Inventaret, som er fremstillet på Lund & Stauns eget snedkerværksted, består af fire elementer: En todelt bar, garderobeskabe, rumdelere samt bagbeklædning til en væg, der fremover skal bruges til at præsentere en række af AKKC’s sponsorer.

Baren er opbygget af sort MDF med en front af kalmarbrædder, mens disken er af egetræ, der er savet som kalmar. Garderobeskabene er ligeledes af sort MDF, men med egetræsstave på fronten samt en mere traditionel egebordplade med facetkant. Både rumdelere og sponsorvæg består af kalmarbrædder, som er monteret i stålrammer.

Træ fra ansvarlig skovdrift

Inventaret er FSC-certificeret, hvilket betyder, at alt træet kommer fra certificeret ansvarlig skovdrift. Hos Lund & Staun har vi vores egen FSC-certificering, hvilket betyder, at vi har mulighed for at fremstille både byggeprojekter og inventar, der har status som FSC-certificeret. FSC-mærket er slutkundens sikkerhed for at træet kommer fra ansvarlig skovdrift.

Vil du vide mere om denne reference?

Henrik Staun

Admn. direktør, partner

Tlf. 20661313

henrik@lundogstaun.dk