Tilbage

Høj terrasse ved villa - Private hjem

Denne terrasse, som Lund & Staun byggede i slutningen af 2016, er hævet et stykke over græsplænen, så højden passer med husets terrassedør. På denne måde er der nem adgang fra huset, ligesom man kan få et godt udsyn over haven.

Måske er den gamle terrasse med betonfliser slidt, og måske vil man gerne udnytte placeringen bedre. Så kan det være en god løsning at lægge en ny træterrasse ovenpå de gamle fliser og samtidigt hæve den et stykke over haven.

Denne terrasse er opført til en privat villa, og da den er hævet 40cm over græsplænen, får man både et godt udsyn over haven og nem adgang fra huset. Den hævede terrasse passer med andre ord til terrassedøren, så man ikke skal ned ad en trappe, når man vil nyde morgenkaffen i haven. Der er naturligvis monteret en trappe ved kanten af terrassen, så man kan komme helt ned på plænen.

Terrassens underkonstruktionen, der hviler på de gamle betonfliser, sørger ikke kun for at hæve niveauet, men også for at udjævne de skævheder, som en gammel flisebelægning ofte får gennem årene.

FSC®-certificeret træ fra ansvarlig skovdrift

Terrassen, der er på 25m2, er udført i trykimprægneret fyrretræ, og den er opført som FSC®-certificeret byggeri. Dette betyder, at træet kommer fra ansvarlig skovdrift, hvor der fx bliver taget hånd om skovens dyreliv, og hvor der bliver plantet nye træer, efterhånden som de gamle fældes.

I starten af 2016 fik Lund & Staun sin egen FSC-certificering, som gør, at vi er underlagt en årlig ekstern kontrol, hvor vi skal dokumentere, at det træ, vi bruger til FSC-certificerede projekter, rent faktisk er certificeret. Dermed er det kun FSC-certificerede entreprenører og tømrerfirmaer, der kan opfører FSC-certificeret byggeri.

Lund & Staun kan findes i FSC-systemet under licenskoden FSC®-C127979 samt NC-COC-024305.
Fakta
ByAalborg
Færdiggjort2016
ArbejdsopgaveNybyg
EntreprisetypeTømrer-entreprise