Tilbage

Kastetvej 127 - Boligforeninger

Da Lund & Staun renoverede den gamle boligblok i Aalborgs vestby, bestod en stor del af opgaven i at lægge nyt tag inklusiv ovenlysvinduer og tagrender. Samtidigt bød opgaven på montage af nye vinduer i facaden, ligesom murværket blev delvist omfuget.

Lund & Staun har stor erfaring med lægning af nyt tag, og vi monterer naturligvis et bredt udvalg af de produkter, der er på markedet. På bygningen i Aalborgs vestby blev der anvendt en tagbelægning af skiffer, som blev monteret på den gamle mansardtag-konstruktion.

Foruden montagen af den nye tagbelægningen stod Lund & Staun for nedbrydningen af den gamle tagkonstruktion, ligesom der naturligvis blev efterisoleret og udført en lang række opgaver i forlængelse af det nye tag, fx brandkamme, taghætter og tagrender. Lund & Stauns tømrer-svende monterede desuden nye vinduer både i taget og i facaden.

Foruden omfugning inklusiv udfræsning af gamle fuger bestod murer-arbejdet blandt andet i reparation af åbninger, pudsning af sokkel samt lægning af nye klinker på sålbænke. Læs også om:
Fakta
ByAalborg
Færdiggjort2013
ArbejdsopgaveRenovering
EntreprisetypeHovedentreprise