Tilbage

Kontorer til Geodatastyrelsen -

I forbindelse med udflytningen af Geodatastyrelsen fra København byggede Lund & Staun et større kontorbyggeri i Nørresundby om. De 2.700 m2 i tre etager blev bragt op til moderne standard med blandt andet nye glasvægge, gulve og lofter.

Lund & Staun foretog den omfattende ombygning af det 15 år gamle kontorbyggeri, som ligger på Lindholm Brygge i Nørresundby ved Aalborg. Opgaven blev løst i storentreprise, hvor Lund & Staun både udførte tømrer- og murerarbejdet samt styrede gulv- og malerentrepriserne.

Foruden nye gulve og lofter samt en opfriskning af de eksisterende gipsvægge bød opgaven på montage af glasvægge, som bliver brugt til at skabe ”rum i rummet”. Fordelene ved denne løsning er, at storrummet bliver delt op samtidigt med, at transparensen bevares. Som en vigtig detalje er væggene lavet af specialglas, der dæmper lyden så meget, at der kan føres fortrolige samtaler inde i rummene – uden, at personer udenfor kan lytte med. Alt i alt giver løsningen et lyst og åbent kontorlandskab med god akustik.

Lund & Staun afsluttede opgaven i efteråret 2016. Læs også om:
Fakta
ByNørresundby
Færdiggjort2016
ArbejdsopgaveOmbygning
EntreprisetypeTømrer- og murer-entreprise