Tilbage

Lægehuset i Skørping - Sundhed og pleje

I 2012 afleverede Lund & Staun et nyt, komplet lægehus til Lægerne i Skørping. Huset, som er på ca. 600m2, er bygget og indrettet, så man kan tilbyde den service og de behandlingsmuligheder, der forventes af et moderne lægehus langt ud i fremtiden.

Lund & Staun løste opgaven i hovedentreprise og udførte naturligvis selv alt tømrer-, snedker- og murer-arbejdet. Huset er opbygget som en fuldmuret konstruktion, hvorfor murer-arbejdet selvsagt udgjorde en stor del af opgaven. Foruden indvendige gipsvægge, vinduer, døre med mere, bød tømrer-arbejdet på montage af eternitplader omkring indgangspartiet.

Huset er indrettet, så der foruden læger og sygeplejersker er plads til andre tilknyttede funktioner som fx psykologer. Dermed er der lagt vægt på alsidighed og fleksibilitet, men det har også været vigtigt at få et rengøringsvenligt og robust hus med lave udgifter til vedligehold. Kristian Østergaard, som er en af de faste læger i Skørping, fortæller:

Foruden, at Lund & Staun har leveret byggeriet til den rigtige pris, har deres erfaring med sundhedsbyggeri været uvurderlig. Bygningen er i meget høj grad vedligeholdelsesfri, og rammerne er i orden i form af fx bedre parkeringsmuligheder og bedre adgangsforhold for handicappede.

Læs også om:
Fakta
BySkørping
Færdiggjort2012
ArbejdsopgaveNybyg
EntreprisetypeHovedentreprise
BygherreLægerne i Skørping
Læs mere om Lægehuset i Skørping