Lehaka Smede- og Maskinfabrik

ByAalborg
Færdiggjort2017
ArbejdsopgaveNybyg
EntrepriseformHovedentreprise
BygherreLehaka Smede- og Maskinfabrik
Download som PDF

Lehaka Smede- og Maskinfabrik

I 2017 fik Lehaka Smede- og Maskinfabrik i Aalborg ny tilbygning med kontorer, mødelokale, kantine, showroom og lager. Tilbygningen blev opført af Lund & Staun som en samlet storentreprise.

Da Lund & Staun opførte tilbygningen for Lehaka, blev byggeperioden holdt kort og effektiv ved at benytte præfabrikerede træelementer.Da Lehaka Smede- og Maskinfabrik skulle udvide deres kontor og lager i Aalborg, havde de samtidigt et ønske om at afkorte byggeperioden mest muligt. Kravet var, at de eksisterende produktionsfaciliteter skulle fungere fuldt ud under byggeriet til fordel for både medarbejdere og kunder.

Lund & Staun løste denne opgave ved at opføre tilbygningen i præfabrikerede træelementer. Elementerne blev bygget indenfor på Lund & Stauns snedkerværksted for efterfølgende at blive leveret og monteret på byggepladsen. Dette gav et effektivt byggeforløb, hvor der kun gik en uge fra placeringen af det første element, til bygningen var lukket og sikret for vejr og vind.

Tilbygningen, som sammenlagt er på 200m2, er udført med stålplader på facaden, mens lette gipsvægge og akustiklofter inden for giver et lyst og behageligt arbejdsmiljø.

Lund & Staun udførte opgaven som en storentreprise, hvor vi koordinerede alle involverede faggrupper samt stod for konstruktionstegninger, myndighedsbehandling med mere.

Vil du vide mere om denne reference?

Niels Møller

Beregner/ projektleder

Tlf. 22253362

niels.moller@lundogstaun.dk