Min Købmand Godthåb

ByGodthåb
Færdiggjort2019
ArbejdsopgaveNybyg
EntrepriseformTotalentreprise
Download som PDF

Min Købmand Godthåb

Landsbyen Godthåb ligger syd for Aalborg, og fra adressen centralt i byen har der været drevet købmandsforretning i mange år. Butikken, som i dag er en del af Min Købmand, har gennem årene udviklet sig og er fulgt med tiden. Et synligt bevis på dette er den seneste udvidelse, som Lund & Staun har udført i totalentreprise.

Foruden opførelsen af en tilbygning på 177 m2 inklusiv nyt indgangsparti har Lund & Staun monteret ny facadebeklædning på den eksisterende bygning, så nyt og gammelt fremstår som en helhed. Efter færdiggørelsen af den nye tilbygning er købmandsbutikken, som tidligere er udvidet for ca. 20 år siden, nu på i alt 619 m2.

Tilbygningens ydervægge er opbygget som en træskelet-konstruktion med fibergips indvendigt. Facaden på hele bygningen udgøres af sinusplader af stål.
Indvendigt har opgaven blandt andet bestået i at montere lofter, lægge klinkegulve samt udføre en række ændringer i den bærende konstruktion i sammenbygningen mellem tilbygningen og den eksisterende bygning.

Hos Lund & Staun har vi udført tømrerarbejdet i egenproduktion, mens det øvrige arbejde som fx el, VVS og ventilation er udført af vores team af underentreprenører.