Nørresundby Boligselskab Afd. 53

ByBlokhus
Færdiggjort2016
ArbejdsopgaveNybyg
EntrepriseformTotalentreprise
BygherreNørresundby Boligselskab
Download som PDF

Nørresundby Boligselskab Afd. 53

I slutningen af 2016 færdiggjorde Lund & Staun 17 familieboliger samt et stort butikslokale på Springvandstorvet i Blokhus.

Bybilledet i den nordjyske kystby, Blokhus, har gennem tiden undergået en stor forvandling: Mange nybyggerier er kommet til, og flere gamle bygninger har fået nyt liv gennem renoveringer.

Lund & Staun har opført det 1.800 m2 store byggeri i totalentreprise over en byggeperiode på ca. et år. Projektet består af to bygninger – den ene rummer 14 lejligheder i to etager, mens den andet har tre lejligheder på førstesalen og et stort butikslokale i stueetagen. Den største lejlighed er på 94 m2, mens den mindste er på 74 m2.  

Byggeriet er udført med fokus på handicapvenlighed, da boligerne, som ligger på førstesalen, er forsynet med en fælles lift. En interessant arkitektonisk detalje er desuden, at alle altaner er lavet i en stålkonstruktion, som gør, at de ”svæver” i stedet for at hvile på forstyrrende søjler. Lejlighederne på førstesalen har desuden loft til kip, og alle lejligheder har lyse gulve i ask.

Nørresundby Boligselskab er bygherre på lejlighederne og står således også for udlejningen af de 17 familieboliger.