Salling Rooftop Aalborg

ByAalborg
Færdiggjort2018
ArbejdsopgaveNybyg
EntrepriseformTømrerentreprise
BygherreSalling
Download som PDF

Salling Rooftop Aalborg

Lund & Staun har lavet tømrer- og snedkerarbejdet på Salling Rooftop i hjertet af Aalborg.

Den 1.400 m2 store tagterrasse, som stod færdig i sensommeren 2018, har blandt andet udendørs bar, indendørs lounge og en nervepirrende skywalk 30m over jorden.I 2017 havde vi hos Lund & Staun fornøjelsen af at være med til at opføre Salling Rooftop i Aarhus, og året efter var vi med på søster-projektet i Aalborg. På begge projekter har vi udført tømrer- og snedkerarbejdet som underentreprenør til A. Enggaard.

Tagterrassen i Aalborg er i to etager på i alt 1.400 m2. Foruden udendørsområder under åben himmel og overdækkede terrasser er der udendørs bar og et indendørs loungeområde. Terrassen er bygget over en stålkonstruktion, som er opført på det gamle stormagasin, og Lund & Staun har efterfølgende opbygget trækonstruktionerne ovenpå.

Foruden selve terrassen og de tilhørende bygninger har Lund & Staun udført inventar i form af fx bardiske og kasser til skjulte højtalere.

Alt træbeklædning er udført af den tropiske træart Sapeli, som naturligvis er FSC®-certificeret. Dermed kommer træet fra ansvarlig skovdrift, hvor der er taget hånd om dyr, mennesker og natur.

Vil du vide mere om denne reference?

Henrik Staun

Admn. direktør, partner

Tlf. 20661313

henrik@lundogstaun.dk