Tilbage

The Drunken Flamingo - Restaurationer

Inventaret hos Jomfru Ane Gades mange barer skal naturligvis være funktionelt og robust. Men samtidigt skal det også ramme den rette stemning. På cocktail-baren The Drunken Flamingo har Lund & Staun blandt andet udført speciallavede borde, bænke og dekorationer, som støtter op om stedets tropiske stil.

I forbindelse med ombygningen af et værtshus i Aalborgs Jomfru Ane Gade til den mere tidssvarende cocktail-bar, The Drunken Flamingo, var der både opgaver for Lund & Stauns tømrere og snedkere. 

På vores snedkerværksted fremstillede vi både bordplader og Bænke. Bordpladerne blev lavet i massivt fyrretræ og efterfølgende patineret over åben ild. For at sikre, at pladerne ikke smitter af, blev de desuden forseglet med en klar lak. De polstrede bænke er alle lavet på specialmål – ikke kun for at give plads til flest mulige siddepladser, men også fordi væggene i de gamle bygninger er ganske skæve!

Lund & Stauns tømrer-svende stod for montagen af inventaret samt forskellige dekorationer i form af fx træmasker og bambusstokke. Som altid blev opgaven udført i tæt samarbejde med bygherre, så de forskellige detaljer kunne tilpasses og optimeres undervejs. Læs også om:
Fakta
ByAalborg
Færdiggjort2017
ArbejdsopgaveOmbygning
EntreprisetypeTømrer-entreprise