The Drunken Flamingo

ByAalborg
Færdiggjort2017
ArbejdsopgaveOmbygning
EntrepriseformTømrerentreprise
Download som PDF

The Drunken Flamingo

Lund & Staun har produceret speciallavet inventar til The Drunken Flamingo, som ligger i Aalborgs Jomfru Ane Gade.

Inventaret hos Jomfru Ane Gades mange barer skal naturligvis være funktionelt og robust. Men samtidigt skal det også ramme den rette stemning. På cocktail-baren The Drunken Flamingo har Lund & Staun blandt andet udført speciallavede borde, bænke og dekorationer, som støtter op om stedets tropiske stil. I forbindelse med ombygningen af et værtshus i Aalborgs Jomfru Ane Gade til den mere tidssvarende cocktail-bar, The Drunken Flamingo, var der både opgaver for Lund & Stauns tømrere og snedkere. 

På vores snedkerværksted fremstillede vi både bordplader og Bænke. Bordpladerne blev lavet i massivt fyrretræ og efterfølgende patineret over åben ild. For at sikre, at pladerne ikke smitter af, blev de desuden forseglet med en klar lak. De polstrede bænke er alle lavet på specialmål – ikke kun for at give plads til flest mulige siddepladser, men også fordi væggene i de gamle bygninger er ganske skæve!

Lund & Stauns tømrer-svende stod for montagen af inventaret samt forskellige dekorationer i form af fx træmasker og bambusstokke. Som altid blev opgaven udført i tæt samarbejde med bygherre, så de forskellige detaljer kunne tilpasses og optimeres undervejs.

Vil du vide mere om denne reference?

Bent Skaarup Lindhardt

Marketingkoordinator

Tlf. 96661331

bent@lundogstaun.dk