Tilbygning til Tv2 Nord

ByAabybro
Færdiggjort2018
ArbejdsopgaveNybyg
EntrepriseformTotalentreprise
BygherreTv2 Nord
RådgivereRambøll (arkitekt) og Cowi (ingeniør)
Download som PDF

Tilbygning til Tv2 Nord

I 2017 opførte Lund & Staun en 350 m2 stor tilbygning hos Tv2 Nord i Aabybro. Tilbygningen er forbundet til den øvrige bygning med en hævet gangbro, og som en interessant detalje er tilbygningen trukket ud i søen med en terrasse lige over vandet.

Tv2 Nords domicil ligger ved søen i Aabybro, og hvad kunne være mere nærliggende end at udnytte denne flotte placering? Tilbygningen er således trukket ud i vandet, så søen bliver en aktiv del af arkitekturen. Dette betyder blandt andet, at der er store vinduespartier samt en terrasse mod vandet. Der er desuden lavet svalegange omkring førstesalen.

Tilbygningen rummer både kontorer og mødelokaler samt en stor multisal med plads til fællesmøder og foredrag.

Facaden er udført med en kombination af pulverlakeret aluminium og cumaru, som er en robust tropisk træart. Det er også cumaru, som er brugt til belægningen på terrasse og svalegang, og den kommer naturligvis fra dokumenteret ansvarlig skovdrift.

Indenfor bidrager kombinationen af trægulve med højkantsparket og hvide systemlofter til at skabe en lys arbejdsplads med god akustik. På trapper og gangarealer er der desuden anvendt gummigulve med Tv2 Nords velkendte røde logo-farve.

Lund & Staun har opført tilbygningen i totalentreprise, og den er tegnet af arkitekterne i Rambøll, mens ingeniørprojektet er udarbejdet af COWI.

Vil du vide mere om denne reference?

Henrik Staun

Salgsdirektør, partner

Tlf. 20661313

henrik@lundogstaun.dk

Se lignende referencer