Vejgaard Vandværk

ByAalborg
Færdiggjort2014
ArbejdsopgaveNybyg
EntrepriseformHovedentreprise
BygherreAalborg Vandværk
Download som PDF

Vejgaard Vandværk

En tilbygning på 100m2 gjorde det muligt for Vejgaard Vandværk at samle aktiviteterne på én adresse. Tilbygningen, som Lund & Staun opførte i hovedentreprise i 2014, rummer nu vandværkets kontor med tilhørende mødelokale.

Vejgaard Vandværk rykkede ind på Sofievej i Aalborg i 2011, men det var først i 2014, at projektet blev komplet, da dette var året, hvor vandværkets kontorfaciliteter også kunne rykke ind på denne adresse.

Lund & Staun opførte tilbygningen i hovedentreprise, og foruden kontorfaciliteterne til administrationen rummer tilbygningen et mødelokale og et nyt indgangsparti. Hele bygningen er opført med murede vægge i røde teglsten, mens vinduerne er i antracit-farvet aluminium.

Lund & Stauns entrepriseleder styrede alle de involverede faggrupper inklusiv blandt andet VVS, elektriker og maler. Lund & Stauns svende har selv udført tømrer-arbejdet, som indenfor blandt andet bød på montage af døre, fodlister og akustik-lofter.

Alt i alt er der tale om et enkelt, lyst og slidstærkt byggeri, som passer perfekt sammen med den eksisterende bygning.