Viggos Værtshus

ByAalborg
Færdiggjort2014
ArbejdsopgaveOmbygning
EntrepriseformHovedentreprise
Download som PDF

Viggos Værtshus

Gennem tiden har Lund & Staun lavet mange koncept-værtshuse i Aalborgs Jomfru Ane Gade. Et af dem er ”Viggos Værtshus”, som byder på gennemført klassisk værtshusstemning med både speciallavet inventar og autentisk udsmykning.

Viggos Værtshus er blevet til i tæt samarbejde mellem bygherre og Lund & Staun. Det tætte samarbejde har ikke kun resulteret i et værtshus med et meget gennemført koncept, men også i en optimal udnyttelse af rummet, hvor der i løsningerne er taget højde for rummenes skæve vinkler samt naturligvis brandforhold og slidstyrke.

En vigtig del af opgaven var det speciallavede inventar i form af vægpaneler samt borde og bænke, hvor lund & Staun både har stået for snedker-arbejdet og den efterfølgende montage. Foruden at udnytte pladsen optimalt var formålet med inventaret at skabe det helt rigtige rustikke look. Dette betyder også, at den gamle bar, der i forvejen var i lokalerne, kun er bearbejdet ganske nænsomt for netop at viderebringe den patina, den allerede har fået gennem årene.

En interessant detalje er, at der bag nogle af træpanelerne er gemt udstyr, som tillader gæsterne at købe fadøl gennem haner, der er monteret ved de enkelte borde.

Alt i alt har kunden fået et unikt resultat, hvor samarbejdet om det gode håndværk og den moderne teknik skaber et gennemført koncept.