Tilbage

Villa fra Morell Architecture - Private hjem

I 2016 færdiggjorde Lund & Staun tømrer- og murer-arbejdet på denne 420m2 store villa, som er tegnet af Morell Architecture. Villaen, der ligger i Aalborg, udmærker sig blandt andet ved, at de skarpe linjer og stilrene materialer skaber rum, der er lyse og åbne mod landskabet.

Pudsede vægge, klinker, og den særlige antracitfarvede teglsten, Kolumba K58, giver i sammenhæng med uplights i gulvet og åbne rum et sammenhængende og lyst hus. Samtidigt sørger perforerede gipslofter for, at akustikken reguleres, så de hårde materialer ikke skaber irriterende rumklang i fx køkkenet.

Vinduespartier, der strækker sig fra gulv til loft giver desuden et godt dagslys, ligesom de åbner huset op mod landskabet og udsigten.

Foruden, at Lund & Staun har udført tømrer- og murer-arbejdet på villaen, har vi også styret de øvrige fagentrepriser, blandt andet malerarbejdet, VVS og tagdækningen. Udover stueplan og førstesalen består huset af en stor kælder, hvilket bringer den samlede størrelse op på 420m2.

Villaen er tegnet af det aalborgensiske arkitektfirma, Morell Architecture, som står bag en lang række villaer og sommerhuse over hele landet. Læs også om:
Fakta
ByAalborg
Færdiggjort2016
ArbejdsopgaveNybyg
EntreprisetypeTømrer- og murer-entreprise