Fjerde partnermøde afholdt i projekt om bæredygtigt offentligt byggeri

Projektet Green Building A-Z er støttet af EU’s Interreg-pulje, og Lund & Staun er med som erhvervspartner.

I slutningen af oktober var det igen tid til partnermøde i det tvær-skandinaviske projekt, Green Building A-Z. Mødet var det fjerde i rækken, og denne gang var Aalborg destinationen for partnerne fra Sverige, Norge og Danmark.

Projektet er ledet af Aalborg Kommune, og formålet er at bidrage til, at der i fremtiden bygges mere bæredygtigt i den offentligt sektor samt, at der bliver gennemført flere bæredygtige renoveringer. Projektgruppen tæller to virksomheder, hvoraf Lund & Staun som nævnt er den ene, mens MT Højgaard er den anden. Derudover deltager blandt andre UCN og Tech College Aalborg samt Aust-Agder Fylkeskommune (Norge), Universitetet i Agder (Norge), Alexandersoninstitutet (Sverige) og Hållbar utveckling Väst (Sverige).

På partnermøderne, som skiftevis forgår i Danmark, Sverige og Norge, bliver der blandt andet udvekslet erfaringer og diskuteret, hvordan der kan arbejdes sammen på tværs af organisationer og lande.

Hos Lund & Staun bidrager vi blandt andet med vores praktiske erfaringer fra de tre DGNB-byggerier, vi har gennemført, samt vores engagement i træ fra certificeret ansvarlig skovdrift.

Læs mere om Green Building A-Z
Læs mere om bæredygtigt byggeri hos Lund & Staun