Flisemurer fra Lund & Staun vinder sølv ved EM i Skills

Stort tillykke til Samuel Birk, som netop er kommet hjem med en sølvmedalje fra Euroskills 2018 i Budapest.

I januar 2018 vandt vores flisemurer, Samuel Birk, guld ved Danmarksmesterskaberne for erhvervsuddannelserne. Samtidigt med den flotte titel vandt han også en billet til Europamesterskaberne i Budapest, som nu – for Danmarks vedkommende– er afsluttet med et rigtigt flot resultat. Foruden en række andre medaljer kom Danmark hjem med en flot sølvmedalje til Samuel.

Denne gang deltog Danmark ved europamesterskaberne med 10 forskellige fag. Foruden Samuels deltagele i konkurrencen for flisemurer var der blandt andet deltagere inden for fagene anlægsstruktør, gulvlægger, receptionist og landbrugsmekaniker. Efter konkurrencen blev det til medaljer i seks konkurrencer.

Samuel har trænet hårdt i mange måneder, og vi er naturligvis meget stolte af hans flotte præstation. Mester skaberne afholdes for lærlinge samt unge håndværkere.

Læs mere om Euroskills 2018

Personaleklubben fulgte med til Budapest

Hos Lund & Staun har vi en personaleklub, som foruden julefrokost og sommerfest arrangerer forskellige sociale aktiviteter for alle i firmaet. For at vise opbakningen til Samuel var det derfor nærliggende, at klubben arrangerede en personaletur til Europamesterskaberne i Budapest.

I alt 12 medarbejdere valgte at tage med på turen, som foruden selve konkurrencen bød på nogle hyggelige dage i den ungarske hovedstad.

Hæder fra Aalborg Håndværkerforening

Den 8. maj 2018 overrakte Aalborg Haandværkerforening et legat med tilhørende medalje til Samuel. Foreningen har blandt andet til formål at støtte den håndværksmæssige uddannelse og anerkende velaflagte prøver.

Samuel fik overrakt legatet i forlængelse af hans flotte præstation ved DM i Skills for flisemurere - altså før europamesterskaberne løb af stablen.

Vil du i lære hos Lund & Staun?

Hos Lund & Staun har vi altid 10 til 15 lærlinge. På denne måde er vi med til at sikre fremtidens kompetencer og holde virksomheden opdateret med den nyeste viden.
 
Vi tager lærlinge ind to gange om året; typisk i januar og i august. Her mødes vores lærlingeudvalg for at gennemgå de ansøgninger, der er kommet ind. Umiddelbart efter indkalder vi en række ansøgere til samtale.

Læs mere om læreplads og praktik hos Lund & Staun.