Energivejledning

Tænker du på at renovere din bolig, eller er din varmeregning for høj? Så er det en god idé at kontakte Lund & Staun. Vores Energivejleder kan hjælpe dig med en vurdering af din bygning samt give dig overblik over, hvor der skal sættes ind for at spare på energien.

Bedre komfort - lavere varmeregning - fremtidssikring af boligen

De fleste ved, hvad de gerne vil have, men ikke hvad der skal til, og hvordan det skal gøres. Det kan være svært at overskue og se mulighederne. Det er her, der er behov for Energivejlederens kompetencer. Energivejlederen kan hjælpe med at få klarlagt og identificeret opgaven; det vil sige, hvordan energiforbedres bygningen, og hvordan udføres opgaven?
 
Vi kan som Energivejleder give dig overblik over, hvilke fordele fx en kedeludskiftning, solvarmeinstallation, en vinduesudskiftning eller efterisolering giver. Vi kan vejlede om, hvilke tiltag, der vil gøre mest for din varmeøkonomi samt i hvilken rækkefølge, besparelsestiltagene mest hensigtsmæssigt bliver udført. Vi kan naturligvis også udføre det håndværksmæssige arbejde i samarbejde med andre partnere og underentreprenører inden for alle de områder, der er relevante for netop din bolig.

Læs om Lund & stauns øvrige kompetencer:

Kontakt vores Energivejleder

Hvis du har spørgsmål om energivejledning, eller hvis du ønsker at booke et besøg, er du velkommen til at kontakte vores energiveljeder.

Jesper Bach
Energivejleder
Lund & Staun A/S
Tlf. 2488 1373
Send mailLæs mere på energivejlederen.dk