Entrepriser

Lund & Stauns medarbejderstab tæller en række dygtige entrepriseledere og bygningskonstruktører. I samarbejde med vores netværk af underentreprenører tilbyder vi at styre dit byggeri fra planlægning til aflevering.

Måske har du nogle indledende ønsker til fx en tilbygning, en fabrikshal, et butikslokale eller en ombygning af en overetage – eller måske er du så langt, at du har et færdigtegnet projekt. Uanset, hvor du er i processen, kan vi prissætte, færdigtegne og opføre dit byggeri. Vi har både stor erfaring med entrepriser for private, boligforeninger og erhverv.

Foruden fagentrepriser inden for murer og tømrer udfører vi naturligvis både hovedentrepriser og totalentrepriser. Her koordinerer vi den samlede opgave og sørger således for alle involverede faggrupper som maler, VVS og elektriker. Vi har stort fokus på projektstyring og kvalitetssikring, og til hoved- og totalentrepriser stiller vi med et godt, sammentømret hold af samarbejdspartnere.

Lund & Staun udfører fag-, hoved- og totalentrepriser. Læs mere om de opgaver, vi udfører:

I de seneste år har Lund & Staun sat kurs mod stadigt større og mere komplekse opgaver. Det betyder blandt andet, at vi styrer flere opgaver efter LEAN Construction, og at Lund & Staun i 2013 kunne aflevere et at Danmarks første DGNB-bæredygtighedscertificerede byggerier.

Læs om Lund & stauns øvrige kompetencer: