Inventar og snedkerarbejde

På vores fast bemandede snedkerværksted producerer vi fx specialtilpassede lister, trapper, bundstykker og bordplader til vores byggeopgaver. Vi fremstiller desuden speciallavet inventar til blandt andet butikker og kontorer.

Specialopgaver og støttefunktion til vores byggepladser

I forlængelse af vores værksted har vi 1.200 m2 opvarmet lagerhal. Derfor kan værkstedet også fungere som støttefunktion til vores mange byggepladser. Vi modtager eksempelvis facadeplader, terrassebrædder og lignende, som skæres op i de korrekte mål, før de sendes videre til vores byggepladser. Dette giver et bedre flow på byggepladsen og minimerer risikoen for fejl.

Når opgaven kræver det, kan vi desuden producere væg- og tagelementer under tørre og kontrollerede forhold.

FSC®-certificeret speciallavet inventar

Vi fremstiller speciallavet inventar til fx butikker, kontorer og restauranter. Gennem tiden har vi blandt andet bygget bardiske og receptionsmøbler. Som kunde får du et produkt, der er tilpasset dine behov, ligesom du har mulighed for at afstemme alle detaljer som finish og træsorter.

Da vi har vores egen FSC®-certificering, kan vi desuden fremstille certificeret inventar. Inventaret forsynes med FSC-logoet, som er din garanti for, at alt træet kommer fra certificeret ansvarlig skovdrift.