Totalentreprise og hovedentreprise

Lund & Staun udfører totalentrepriser og hovedentrepriser for virksomheder, boligforeninger og det offentlige. Vi arbejder både i Nordjylland og Midtjylland samt på Fyn.

Vi håndterer nybyg, renovering og ombygning i total- og hovedentreprise. Foruden kontorombygninger, butikker og produktionsfaciliteter tæller vores referenceliste domiciler, tilbygninger, skoler, børnehaver og plejehjem.

Hvad enten, vi bygger i totalentreprise eller hovedentreprise, står vi for den samlede koordinering af byggeplads, tidsplan og økonomi, ligesom vi koordinerer de forskellige faggrupper, som er involveret i opgaven. Som bygherre får du én fast kontaktperson gennem hele projektet.

Når vi arbejder i totalentreprise og hovedentreprise, løfter vi ofte tømrerarbejdet i egenproduktion.

God proces – godt resultat

Alle projekter er forskellige, men fællesnævneren er, at den gode proces er med til at sikre, at du som bygherre får indfriet dine krav og ønsker.

I samarbejde med dig og dine rådgivere tilrettelægger vi den gode proces til projektet. Det handler ikke kun om at sikre tidsplan og økonomi. Men også om, at det færdige resultat skal give værdi for de mennesker, der skal bo og færdes i bygningerne i mange år fremover.

Som totalentreprenør tror vi på, at dialog, forventningsafstemning og brugerinvolvering er veje til målet.

Tidlig involvering understøtter økonomi, tidsplan og bygbarhed

Hvis du står overfor opførelsen af fx nyt domicil, projektejendomme eller en kompliceret ombygning, er der mange fordele ved at involvere os tidligt i processen.

Ofte starter et projekt med, at vi går en tur med kunden på byggegrunden eller i en tom betonhal. Herfra kan projektet vokse til den endelige løsning, og uanset, hvilken vej, det tager, kan Lund & Staun være din partner i processen.

Når vores viden om de aktuelle markedspriser bringes tidligt ind sammen med vores input til fx konstruktionsdetaljer, materialevalg og bæredygtighed, kan projektets økonomi vurderes med højere sikkerhed. Med andre ord mindskes risikoen for fejl og uforudsete hændelser.