Lund & Staun søger administrerende direktør, der går forrest som entreprisechef

Vores kommende administrerende direktør kommer tæt på byggesagerne og får betydelige beføjelser til at føre sine idéer ud i livet.

Sidste år forlod den ene af vores to grundlæggere virksomheden, og siden har vi koncentreret vores fokus om opgaver for erhverv, boligforeninger og det offentlige. Vi har desuden udvidet det geografiske område til også at omfatte Midtjylland. Nu har vi indledt jagten på en ny administrerende direktør.

Administrerende direktør i en kombineret rolle

Michael Helmershøj, som har en fortid blandt de større leverandører af byggematerialer, er medejer af Lund & Staun samt konstitueret i stillingen som administrerende direktør. Sammen med salgsdirektør og medgrundlægger, Henrik Staun, er hans opgave at finde den person, der fremover skal stå i spidsen for Lund & Staun. Michael Helmershøj fortæller:

- For nogle byggevirksomheder har løsningen været en administrerende direktør, der kan overføre kompetencer og erfaringer fra andre brancher. Men vi går efter en profil med stor erfaring i ledelse af byggeprojekter og som derfor også kan coache vores projektledere. Vi har ca. 80 ansatte, og mange af vores opgaver er på mellem to og 10 millioner. Samtidigt har vi i forvejen dygtige medarbejdere inden for fx økonomi, marketing og administration. På denne baggrund går vi efter en administrerende direktør i en kombineret rolle.

Vi går efter en profil med stor erfaring i ledelse af byggeprojekter og som derfor også kan coache vores projektledere.

Ny direktør får vidde rammer

Henrik Staun har været med i Lund & Staun siden grundlæggelsen i 1997. Han understreger, at den nye administrerende direktør vil få god plads til at sætte sit præg på den mere end 20 år gamle virksomhed:

- Vi plejer at sige, at vi er i gang med Lund & Staun version 2.0. Dette skal også signalere, at vi i høj grad er klar til ændringer, og en ny administrerende direktør vil få vidde rammer til at føre sine idéer ud i livet. Selvom der skal fokus på byggesagerne, vil der bestemt blive plads til at definere og udstikke den overordnede strategi for virksomheden. Vi tilbyder også, at man på sigt kan blive medejer.

Hent job jobopslaget her.