Lund & Staun søger faglig kompetent Entreprisechef

19/05/17

Opdatering pr. 6. juli 2017: Nedenstående opslag er ikke længere aktivt. Tak til alle for interessen. Du er altid velkommen til at aflevere en uopfordret ansøgning og til at holde øje med vores hjemmeside samt LinkedIn for nye jobopslag.


Vi søger en kompetent, proaktiv og struktureret entreprisechef til en nyoprettet stilling med stort ansvar.

Hos Lund og Staun ønsker vi at tilføre en ekstra ressource til organisationen og samtidig styrke vores position. Derfor søger vi en kompetent, proaktiv og struktureret entreprisechef til en nyoprettet stilling.

Du bliver en del af ledergruppen og kan med din selvstændighed, personlighed og faglighed bidrage til videreudviklingen af fremtidens Lund & Staun. Du vil få et stort ansvar i dagligdagen samt det ledelsesmæssige ansvar for engagerede og erfarne medarbejder.

Du kommer til at referere direkte til salgsdirektør, hvor din dagligdag vil være præget af et innovativt og dynamisk kontormiljø med topmotiveret medarbejdere.

Du kan læse hele stillingsopslaget hos Randstad, som også står for rekrutteringsprocessen. Alle spørgsmål til stillingen rettes til Randsted. Læs også:

Gå til nyhedsoversigten