Om Lund & Staun

Lund & Staun udfører total- og hovedentrepriser samt alt i tømrer-, snedker- og murer-arbejde: Fra pudsreparationer og udskiftning af sternbrædder til tagrenoveringer, butikker, domiciler og tilbygninger.

Lund & Staun har over 50 svende og 10 lærlinge samt en stab af kompetente entrepriseledere. Vi udfører byggeopgaver over det meste af landet og har desuden eget snedkerværksted og en flåde på mere end 30 servicevogne. Vores ledelsesstruktur er dynamisk, og via en veltilrettelagt planlægning sørger vi for at være på forkant med byggebranchen, så vi altid skaber optimale løsninger for vores kunder.

Vores ambition er at være et byggefirma, som tænker kreativt, og som ikke er bange for at gå nye veje. Gennem årene har vi blandt andet modtaget seks gazelle-priser fra Børsen og opkøbt fem mindre håndværksvirksomheder.

Vi udvider løbende vores kompetencer, og der er sat kurs mod stadigt større og mere komplekse opgaver. Det har blandt andet betydet, at vi styrer flere af vores opgaver efter LEAN Construction, og at vi i 2013 kunne aflevere en af Danmarks første DGNB-bæredygtighedscertificerede bygninger. I 2016 opnåede vi desuden at blive Danmarks første FSC®-certificerede entreprenørfirma, så vi har mulighed for at aflevere byggeopgaver med dokumentation for, at træet kommer fra bæredygtig skovdrift. Læs også:
Lund & Staun er medlem af Byg Garanti Lund & Staun er medlem af Dansk Byggeri Lund & Staun er medlem af Tagprofferne
Lund & Staun støtter Kræftens Bekæmpelse