Læreplads og praktik

Vi har altid 10 til 15 lærlinge inden for tømrerfaget. På denne måde er vi med til at sikre fremtidens kompetencer og holde virksomheden opdateret med den nyeste viden.

Den gode læreplads

Vi vil skabe de bedste rammer for dem, som ønsker en karriere i byggebranchen. Derfor stiller vi ikke kun krav til vores lærlinge – men også til os selv. Når man som tømrermester skal skabe de bedste rammer for læring, er det ikke nok at være fagligt dygtig.

Vi inspirerer og sætter klare og enkle mål, som aftales individuelt. Vi følger op og besøger også vores lærlinge, når de er i skoleforløb. Vi lægger vægt på rummelighed, så der er plads til at lave fejl.

Hvis du vil blive klogere på, om tømrerfaget er noget for dig, tager vi også praktikanter ind i forløb på få uger og op til flere måneder.

Vi tager lærlinge ind to gange om året; typisk i januar og i august. Du er meget velkommen til at sende din ansøgning om læreplads til job@lundogstaun.dk

Hvad siger vores lærlinge?

Nedenfor kan du læse om, hvad tre af vores lærlinge siger om Lund & Staun.

Anders Holt


Hvorfor uddanner du dig til tømrer?
Det, der tæller for mig, er at have en aktiv hverdag, hvor jeg bruger mine hænder. Min far er også tømrer, og det er fra ham, jeg har fået inspirationen.

Hvad er godt ved Lund & Staun?
Jeg startede hos Lund & Staun i et praktikforløb, hvor jeg hurtigt blev en del af et godt sammenhold. På den måde får jeg en rigtig god opbakning.

Hvad er din bedste oplevelse hos Lund & Staun?
Salling Rooftop har været det bedste – på sådan et projekt, er det de små ting, der tæller, og man er hele tiden med i noget nyt. Det er fedt at have været med til at lave det.

Angu Muni


Hvorfor uddanner du dig til tømrer?
Jeg har altid drømt om at bruge mine hænder, og under et praktikforløb hos Lund & Staun, fandt jeg ud af, at tømrerfaget er det rigtige for mig.

Hvad er godt ved Lund & Staun?
Der er en venlig og positiv tone, og det er et stort firma med mange forskellige mennesker. Derfor lærer man også, at der ofte er flere måder at gøre tingene på.

Hvad er din bedste oplevelse hos Lund & Staun?
Jeg var med på tømrerentreprisen på otte rækkehuse i Aalborg. Der fik jeg lov til at arbejde selvstændigt og prøve kræfter med næste alle de ting, jeg har lært på skolen.”

Mike Filbært


Hvorfor uddanner du dig til tømrer?
Jeg kan godt lide at arbejde med mine hænder, og for mig er tømrerfaget det mest alsidige af fagene inden for byggebranchen.

Hvad er godt ved Lund & Staun?
Alsidigheden er noget af det bedste. Man kan både komme ud på de små serviceopgaver og de store byggepladser.

Hvad er din bedste oplevelse hos Lund & Staun?
Det bedste har været at være med på børnehaven i karolinelund. Det er lavet som træbyggeri, så der kunne man virkelig se projektet vokse frem fra bunden.

Vil du vide mere?

Tlf.