Virksomhedsprofil

Lund & Staun udfører total- og hovedentrepriser samt fagentrepriser inden for tømrerfaget. Vi bygger op, bygger om og renoverer for virksomheder, det offentlige og boligforeninger.

Totalentrepriser, hovedentrepriser og tømrerentrepriser

Vi udfører nybyg, renovering og ombygning i total- og hovedentreprise samt fagentrepriser inden for tømrerfaget. På vores snedkerværksted producerer vi kundetilpasset inventar og andre specialopgaver.

Vi vil gerne være kendt som et alsidigt byggefirma. Foruden kontorombygninger, butikker og produktionsfaciliteter tæller vores referenceliste domiciler, tilbygninger, skoler, børnehaver og plejehjem.

Se nogle af vores referencer

Service for erhverv og boligforeninger

Udover vores entrepriseafdeling har vi en velsmurt serviceafdeling, som både udfører tømrer- og murerarbejde.

Vi løser dagligt mindre opgaver for både virksomheder, boligforeninger og offentlige kunder: Vinduesudskiftninger, kontorombygninger, tilpasning af butikslokaler og facadereparationer er eksempler på opgaver vi ofte løser.

Læs mere om vores serviceafdeling
 

Lund & Staun blev grundlagt i 1997 som tømrerfirma med to ansatte. Gennem årene har vi udviklet vores kompetencer og opkøbt flere mindre tømrer- og murerfirmaer. Samtidigt har vi udvidet vores område fra Aalborg til at omfatte Nord- og Midtjylland samt Fyn.

Fokus på Nord- og Midtjylland samt Fyn

Lund & Staun har kontor og værksted i Svenstrup, syd for Aalborg. Vores hovedfokus ligger i Nord- og Midtjylland samt på Fyn, og vores referenceliste tæller byggerier i blandt andet Aalborg, Hjørring, Blokhus, Randers, Brønderslev og Aarhus.

Vi arbejder også gerne i det øvrige Danmark, hvor vi løfter udvalgte opgaver i samarbejde med vores netværk af gode samarbejdspartnere.
 

Fremtidens kompetencer

Vi vil gerne være med til at udvikle fremtidens kompetencer i byggebranche. Derfor lægger vi stor vægt på lærlinge, ligesom vi gerne formidler håndværksfagene til børn og unge. Det har vi blandt andet gjort på uddannelsesmessen Study Aalborg.

Vi har flest lærlinge inden for tømrerfaget. Men vi har også murerlærlinge, og i 2018 opnåede en af dem en flot andenplads ved Euroskills, som er europamesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne.

Læs mere om læreplads og praktik hos Lund & Staun

En bæredygtig byggebranche

Det er vigtigt for os at bidrage til en bæredygtig udvikling i byggebranchen og at kunne levere de løsninger, vores kunder efterspørger.

I 2012 stiftede vi bekendtskab med bæredygtighedscertificeret byggeri efter DGNB, og siden har bæredygtigt byggeri været en vigtig del af vores fokus. Fra energirigtige konstruktioner over godt indeklima, god akustik, affaldssortering og høj tilgængelighed til træ fra ansvarlig skovdrift. Bæredygtighed er et område i konstant udvikling, og vi ser mange fordele for samfundet og byggebranchen – samt ikke mindst for bygherre og de mennesker, der skal bo og færdes i bygningerne.

I 2016 opnåede vi desuden at blive Danmarks første FSC®-certificerede entreprenør.

Læs mere om bæredygtigt byggeri hos Lund & Staun