Tilbygning til Tv2 Nord har terrasse og flot udsigt mod vandet!

05/02/18

Lund & Staun har opført den nye tilbygning til TV2 Nords lokaler i Aabybro som en samlet totalentreprise.

Tv2 Nords domicil ligger ved søen i Aabybro, og hvad kunne være mere nærliggende end at udnytte denne flotte placering? Tilbygningen er således trukket ud i vandet, så søen bliver en aktiv del af arkitekturen. Dette betyder blandt andet, at der er store vinduespartier og en terrasse mod vandet samt svalegange omkring førstesalen.

Tilbygningen, som er på 350 m2, rummer både kontorer og mødelokaler samt en stor multisal med plads til fællesmøder og foredrag.

Lund & Staun har opført tilbygningen i totalentreprise, og den er tegnet af arkitekterne i Rambøll, mens ingeniørprojektet er udarbejdet af COWI.

Gå til nyhedsoversigten