Service og vedligehold

Lund & Staun udfører alle de vedligeholdelsesopgaver, som holder en bygning i god stand og forebygger alvorlige skader. Vores serviceteam består af mere end 30 vogne, som rykker hurtigt ud i hele Aalborg og omegn. Vi udfører naturligvis både service og vedligehold for private, erhverv, boligforeninger og det offentlige.

Knækkede tagplader, afskallet puds, døre der hænger samt råd i stern og udhæg - der er mange små opgaver, der skal løses på en bygning.

Service og vedligehold har altid været en meget stor del af Lund & Stauns arbejde. Helt fra starten har grundtanken været, at der skal være tid til at servicere selv den mindste liste eller køkkenlåge. Hvis du om morgenen kan konstatere, at du har en defekt rude, lås eller lignende, løser vi det inden aften. Dette princip gør, at vi har mange faste kunder.

Husk, at vi hos Lund & Staun aldrig opkræver gebyr for servicevognen!

Koncepter til erhvervslivet

Lund & Staun gør meget ud af at udvikle servicekoncepter, som er tilpasset erhvervslivet. Vi målretter det enkelte koncept, så det passer til virksomheden, og vi kan blandt andet tilbyde døgnservice, fast tilknyttede sjaks og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner med aftaler om løbende vedligehold af udvalgte bygningsdele.